Des de la sala de juntes d’Automàtic F. Company SL, en Francesc Company ens parla de vènding. I per fer-ho, ens parla del seu pare. De fet, el pare és referència constant i, encara avui, està molt present a l’empresa: “fa quaranta anys, quan el pare anava a empreses i oficines a oferir una màquina, se’l miraven i solien dir-li aquí la gent ve a treballar, no a prendre cafè”. 

Ens hem reunit amb els responsables de NomésVending, Marc Ávila, tècnic comercial, i Martín Vallejo, cap tècnic, per a reflexionar sobre els serveis de la seva empresa i les noves necessitats del sector.

Amb més de cent anys d'història, Pelican Rouge és una gran multinacional del sector del vènding amb presència a tota Europa. Carlos Canovas, director de la delegació de  Catalunya, s'encarrega de cobrir tots els clients de la zona i ens ha concedit una entrevista on explica com neix Pelican Rouge, els serveis que ofereix i el seu compromís amb els clients.


Associació Catalana de Vènding Centre de Negocis i Convencions BCIN C/Marcus Porcius, 1 Pol. Ind. Les Guixeres Badalona Barcelona 08915. Contacte: info@acvending.cat 900 82 87 80
Un projecte d'El Ginjol Edicions.